Anasayfa Derneğimiz Fotoğraflar Videolar Tarihçemiz Etkinliklerimiz İletişim
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İşaretli Alanları Görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Adı Soyadı E-Posta Bulunduğu İl Tarih Yorum
RECEPTERCAN İSTANBUL 21.05.2012 ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI OLAN RECEP AYININ TÜM İSLAM ALEMİNE BİRLİK,BERABERLİK VE KARDEŞLİK GETİRMESİNİ CENABI HAKTAN NİYAZ EDERİZ.SOFULAR DERNEK YÖNETİMİ.
salim ertas france 27.01.2012 mustafa oglu saban aydoganin sehit haberini almis bulunmaktayim sehidimize allahtan rahmet geride kalan ailelerine bas sagligi diliyorum salim ertas
aksaray aksaray 21.05.2011 web siteniz çok güzel,başarılar diler www.aksarayda.net.tc web sitemize bekleriz
eşref aydın 3.05.2011
kucucu gıda izmir 13.04.2011 sizden isdirhamım sitedeki fotografları yenileyin 1 ve 2 ayda hep yeni mesaj ve fotagraf olursa daha iyi olacagını düşünüyorum